Felsökning av en 1996 Pontiac Sunbird

The 1996 Pontiac Sunfire var sålda över hela USA och Kanada. Bilen var tillgänglig som en två-dörrars coupé och en fyrdörrars sedanmodell. Från tid till Sunfire kanske inte fungerar som du förväntar dig. När det händer, kommer att veta hur man ska felsöka problemet du upplever att hjälpa dig komma till källan till problemet. Saker du behöver
tändstiftsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Varje morgon eller på en regelbunden basis ta en titt under både fram och bak på bilen som du gå ut till den. Genom att titta under Sunfire du kommer att veta om en ny läcka börjar hända. En liten droppa av motorolja, styrning eller bromsvätska eller kylvätska kan vara ett första tecken på större problem.
2

Drive 1996 Pontiac Sunfire och se hur den reagerar när du trycker på gaspedalen. År 2007 ett återkallande utfärdades för 1996 pumpar Sunfire bränsle som som hade en liten behållare som eventuellt kan läcka eller orsaka att bilen ska köras ungefär. Om bilen är ny för dig kan du kontakta en General Motors återförsäljare, förse dem med bilen VIN-nummer och se om reparationen slutfördes. Addera 3

Tryck ner bromspedalen och observera om du märker en pulserande eller vibrerande känsla kommer genom bromspedalen eller ratt. Detta kan vara en indikation på att broms rotorer inte bär jämnt, vilket kan resultera i att bilen tar längre tid att sluta.
4

Dra motorn spaken Huvlås och öppna motorhuven. Koppla loss tändkablarna och ta bort tändstiften med en tändstiftsnyckel. Inspektera den keramiska delen av den gamla tändstiftet och ersätta med en ny man ser att den är sprucken. Sätt i den nya tändstiftet, dra åt och koppla tändkablarna. Detta kan vara en vanlig orsak till motorn i 1996 Sunfire att köra grov eller inte alls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67940.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.