Hur man berättar när en Blinkersomkopplaren Bad

Om din blinkers har slutat fungera, det finns flera möjliga orsaker. Du kan ha en dålig glödlampa i blinkersen eller i instrumentbrädan indikatorn. Eller kan du ha en trasig säkring. De är enkla punkter att kontrollera först. Men om de inte löser problemet, så har du antingen en dålig blottare eller en dålig Blinkersomkopplaren montering. För att utföra dessa felsökningssteg måste du bilens bruksanvisning, som innehåller scheman för de elektriska komponenterna i blinkers. Saker du behöver
Vehicle bruksanvisning
Needle-nosed tång
Skiftnyckel
Phillips och flathead skruvmejslar
Ersättningslampa för blinkers
utbytessäkring för blinkers
Replacement lampa för in-dash blinkers
12-volts strömkälla
ersätter blottare
Visa fler instruktioner
1

Identifiera vilka blinkers lampa inte fungerar. Normalt finns det två på förarsidan och två på passagerarsidan, vid både fram-och baksidan av fordonet. Öppna huven eller bakluckan och lossa bultarna som fäster glödlampan montering på ramen så att du kan byta ut lampan som inte fungerar. Skruva loss lampan och byt ut den. Se bilens instruktionsbok om du behöver hjälp unbolting lampan montering. Om detta löser problemet, sluta. Om inte, gå till steg 2.
2

Hitta säkringsboxen, oftast under instrumentbrädan, där svarvning ljussignalen indikator säkring hittas. Ta bort säkringen, med nål-nosed tång om du har svårt att greppa den med händerna. Sätt den nya säkringen, trycker den på plats med fingret. Om detta inte löser problemet, fortsätter du till steg 3.
3

Bestäm hur, enligt bruksanvisningen, för att komma till in-dash glödlampor om blinkers inte visas i instrumentbrädan. Du kan behöva ta bort en del av eller hela bilens instrumentbräda att komma åt lamporna. Om blinkers displayer och blinkar korrekt i streck, gå vidare till steg 4. Om signalen blinkar för snabbt eller för långsamt, kanske du har fel typ av lampa installerad. Byt glödlampa blinkers, med en ersättning av det slag som anges i din instruktionsbok. Om detta inte löser problemet, gå vidare till steg 4.
4

Använd skiftnyckel för att koppla bort den negativa batterikabeln från batteriets minuspol post.
5

Använd Phillips eller skruvmejsel för att ta bort locket från runt området av rattstången där blinkers blinkers och blinkers sammansättning finns.
6

Koppla ur blottare. Observera att det finns tre stift, två vertikala och en horisontella. Applicera ett test tråd till den horisontella stift och en till en vertikal stift. Lyssna höra blottare klick. Om det inte klickar, testa den igen med hjälp av den horisontella stift och den andra vertikala stift. Om det inte klickar, byt blottare. Om det klickar eller om ersättning inte löser problemet, är din Blinkersomkopplaren dåligt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66534.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.