Hur man identifierar Corvette huvudcylindrar

huvudcylindrarna är en viktig del av det hydrauliska systemet i en Corvette , spelar en nyckelroll i bromssystemet och kopplingen i en manuell växellåda . Huvudcylindern upprätthåller trycket i hydraulsystemet , gör det möjligt för slavcylindrar att göra arbetet med att bromsa och frikoppla kopplingen . Identifiera rätt huvudcylinder är det första steget innan du utför några reparationer på hydraulsystemet . Instruktioner
1

under huven på din Corvette , lokalisera bromsvätskebehållaren . Det finns två reservoarer i din motorrummet vilken butik bromsvätska . Ju större en på förarsidan är bromsvätskebehållaren .
2

Följ den hydrauliska linje som går ut bromsvätskebehållaren några inches tills den försätts i ett metallföremål . Detta syfte kommer att ha två hydraulledningar är anslutna till den , och en del av det kommer att vara cylindriskt format . Detta är den Corvette bromshuvudcylindern .
3

Hitta behållaren kopplingsvätskan . Detta är den andra behållaren i Corvette motorrummet som lagrar bromsvätska . Det är mycket mindre och kommer inte att hittas på en automatisk växellåda Corvette .
4

Titta under kopplingsvätskebehållaren . Bifogat till dess undersida är ett metallföremål , detta är Corvette huvudcylindern Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64492.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.