Felsökning av en Chrysler Crossfire Anti - Theft System

Chrysler Crossfire , tillverkad 2004-2008 , var avsedd att vara en av huvudattraktionerna i den omgjorda Chrysler lineupen . Det var fabriken utrustad med många avancerade elektronik , inklusive ett stöldskyddssystem . Emellertid kan stöldskyddssystemet kräva en viss anpassning för att den ska fungera korrekt . Lyckligtvis är processen för felsökning av Crossfire stöldskyddssystemet okomplicerat och kan slutföras utan några verktyg eller utrustning . Instruktioner
1

Se till att dörrar , huv , decklid och bakre liftgate är ordentligt stängda . Larmet kan inte riktigt armen om någon av dörrarna eller andra öppningar är inte stängda .
2

Byt batterier i nyckelbricka för att se till att fjärrkontrollen är i stånd att beväpna larmsystemet . Om batterierna har varit död i mer än ett par minuter , kommer fob behöver synkroniseras med fordonet att fungera . För att synkronisera fjärrkontrollen med bilen , rikta fjärrkontrollen mot bilen och trycker på lås eller lås upp knappen två gånger . Placera sedan nyckeln i tändningen och vrid tändningsnyckeln till läge "ON" . Samtliga steg måste slutföras inom 30 sekunder .
3

Kontrollera att parkeringsljus blinkar tre gånger när systemet är tillkopplat med fjärrkontrollen . Alternativt , kontrollera att larmet är aktiverat genom att titta på larmindikator på instrumentpanelen . Om larmet är ordentligt beväpnade , bör larmet lampan blinka .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67673.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.