1997 Ford Diesel startar inte

F-150 är populär i USA, ofta står för en stor andel av Fords årliga intäkter. Medan F-150 är ofta beröm för sin hållbarhet, är den känslig för slitage som kan leda till funktionsstörningar, även när det gäller att starta upp motorn. Felsökning av tändning och bränsle leveranssystem är de första stegen för att ta när man fastställer varför F-150 inte startar. Saker du behöver
1997 Ford F-150 reparationshandbok
startkablar
Spark testare
Visa fler instruktioner
Om F-150 inte kommer Crank

1

Procure annat fordon som har ett batteri med samma spänning och utföra en skjuts på F-150.
2 p Om det skjuts lyckas tomgång motorn för ett fåtal ögonblick för att ge batteriet en möjlighet att samla en avgift.
3

Efter stänga av F-150 och koppla startkablarna, försöker starta den igen. Underlåtenhet att börja på denna punkt är oftast ett tecken på en defekt batteri som behöver bytas ut. Addera Om F-150 dras igång
4

Kontrollera att det är bränslet i F-150 bensintank. Om bränslemätaren läser tom men det finns bränsle i tanken, då mätaren kommer att behöva bytas ut. Också se till att bränsle som finns i tanken är dieselbränsle.
5

Använda gnista testare, kontrollera att varje plugg ger tillräcklig gnista och är fria från korrosion, vilket kan hindra den elektriska anslutningen.

6

Kontrollera kamremmen genom att ta bort locket kamremmen. Om bältet har hoppat eller glidit ur sitt läge, söker tjänster av en kvalificerad fordonsindustrin professionell att ersätta /rehouse bältet rekommenderas starkt, eftersom detta är en mycket komplicerad process som innebär att ta bort de flesta av de främre motorkomponenter.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67477.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.