Ford Powerstroke Issues

Ford Powerstroke dieselmotorer, både 7,3 och 6,0, har båda noterats att ha problem. Dessa frågor verkar vara till stor del förebyggas med rätt skötsel och underhåll, som med alla fordon. Däremot är det möjligt att problem kan uppstå på grund av fel i delar eller andra oundvikliga orsaker, såsom normalt slitage. Insprutare

Ett vanligt problem som hittats med powerstroke motorer är ett ineffektivt bränsle injector.The insprutare av powerstroke motorn körs med användning av en högtrycks-oljepump. Utan rätt olja med en skumdämpare, luftar oljan och orsakar bränsleinsprutningsdonet att ha reducerad effekt eller otillräckliga sprutbilder. Det är viktigt att använda olja som rekommenderas för dieselmotorer, inbegripet sådana med skumdämpare.
Turbo

Ett annat problem som kan uppstå med powerstroke 6,0 motor innebär turbon. Den turbo på 6,0 har en ventil leda olja till lamellerna i huset. Dessa skövlar reglera hastigheten och mottryck i avgaserna. Återigen kan använda fel typ av olja eller vänta för länge mellan oljebyten utlösa problem i samband med uppbyggnaden. Detta i sin tur orsakar problem med acceleration och bogsering kapacitet.
Bränslefilter

Dieselbränsle drar till sig fukt naturligt, vilket gör att "vatten i bränslet" lätt att stänga vidare. Det är viktigt att då och då tömma bränslefiltret, företrädesvis en gång i månaden. Det är också viktigt att ändra bränslefiltren på en regelbunden basis för att förhindra uppbyggnad av fukt. Dessa enkla steg att förhindra mer allvarliga problem uppstår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65516.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.