1997 Jaguar: Problem Transmission

Även om det fanns återkallelser för flera av Jaguars 1997 modeller, ingen av dem var specifikt knuten till överföring problem. Emellertid har Jaguars upplevt några återkommande problem inom detta område. Detta hänför sig också till de Jaguars producerades 1997. Identifiering
p Om du upplever problem med 1997 Jaguar transmission, speciellt manuell växellåda, kan detta vara ett resultat av vissa endemiska problem med Jaguar manuella växellådor. Om du har problem med en automatisk växellåda, kontrollera att transmissionsolja har ersatts. Detta bör ske vid 60.000 mil märke senast.
Typer

Enligt Auto Mechanics.com behöver Jaguar manuell växellåda ägare att vara särskilt försiktiga med tre saker: växellådan, kopplingen och manöverlänkage. Om fordonet producera en transmission-relaterade störningar, kan detta hjälpa dig att felsöka problemet. Kraxande kan indikera problem med den ingående axeln lagret, medan andra ljud kan indikera styrlager eller kugghjulen själva.
Förebyggande /Lösning
p Om du gör inte ha avancerade kunskaper med överföringen i din '97 Jaguar, konsultera en professionell. Liksom många samtida bilar, är Jaguars ofta utrustade med kodsystem som kan diagnostisera problem såsom de som är anslutna till transmissionen. Du behöver ta din bil till en Jaguar eller annan behörig återförsäljare eller ett garage som har de verktyg som behövs för att läsa koderna och är godkänd av Jaguar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67652.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.