1989 Nissan Maxima Bränslesystem Felsökning

Om du har problem accelererar eller starta din 1989 Nissan Maxima sedan, kan det bero på ett problem med bränslesystemet. Du kan felsöka bränslesystemet på din 1989 Nissan Maxima hemma. Du behöver en medhjälpare för att hjälpa dig med tändningslåset, en uppsättning skruvmejslar och en uppsättning handfat skiftnycklar. Du kan hitta dessa verktyg på din lokala järnaffär. Detta förfarande är inte svårt att fylla och bör ta mindre än en timme. Saker du behöver
Helper Review Startnyckel
Skruvmejselsats
Sink skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Pop Maxima huva. Be din hjälpare att stanna i framsätet och vara redo att slå på tändningen på och av när du tillfrågas.
2

Koppla gasledningen från bränsleinjektom hjälp av en skruvmejsel. Bränsleinsprutaren kan hittas på toppen av bilens motor. Det går hela vägen tillbaka till Maxima bränsletank.
3

Be din hjälpreda för att snabbt slå av tändningen på och av. Du bör se gas som löper genom gasledningen. Om du inte ser det, kan bränslefiltret vara fel.
4

Trace gasledningen från motorrummet tills du kan se Nissans bränslefiltret. Koppla linjen in i filtret från bensintanken med den inställda diskhon skiftnyckel. Be din hjälpreda för att slå på tändningen och utanför. Om gas börjar flyta måste bränslefiltret som ska ändras. Om gasen inte börjar flöda, då pumpen i bensintanken kommer att behöva ersättas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67313.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.