Effekt Door Lock Problem

Många power dörrlås problem kan hanteras av en liten mängd av felsökning och korrigering. Effekt dörrlås är tänkta att ge säkerhet och bekvämlighet, och de flesta frågorna är helt enkelt ägare missuppfattning av funktionen. Men makt dörrlås kan krångla och kan behöva repareras av en fackman. Men mest makt dörrlås frågor kan hanteras av ägaren. Nyckelringslampor Frågor

Nyckelbrickor ge service till en ägare genom att tillåta för att låsa eller låsa upp bilen genom att trycka på en knapp när hon gick mot eller bort från ett fordon. Nyckelbricka frågor kan innefatta oförmåga att låsa alla dörrar genom att trycka på låsknappen. Dessutom, kan ha en lucka-typ fordon också vara ett problem om inte låsa genom att trycka på en knapp. Dessutom, kan behöva vara mycket nära fordonet att använda nyckelbrickan motverka syftet med dess bekvämlighet.
Nyckelringslampor Lösningar

nyckelbrickan problem är det enklaste att lösa. När unlock knappen trycks en gång, kommer endast förarsidans dörr låsa. När den trycks in två gånger, kommer alla dörrar --- inklusive luckan --- låsa. Genom att trycka på låsknappen en gång kommer att låsa alla dörrar på en gång, och genom att trycka på den två gånger kommer att ställa den passiva larm, om sådan finns. För att rätt avstånd frågor, byta batteri i nyckelbrickan.
Automatisk låsning Problem

När man träffar en hastighet av 5 km /h (eller mer, beroende på fordonet), kommer dörrarna låses automatiskt. Detta anses vara en säkerhetsfunktion. När du stannar vid en stoppskylt eller trafikljus, kommer alla dörrar låsas, förhindrar den sällsynta förekomsten av kapning eller rån. Förskjutning av fordon till "parken" gör dörrarna automatiskt låsa, utan förare interaktion. Allt detta är normalt, men inte alltid önskas av föraren.
Automatisk låsning Solutions

Tillsammans med automatiska dörrlås, utrustade fordon har ofta ett informationscenter antingen på instrumentbrädan, radio eller andra mitten-dash plats. Ett informationscentrum tillåter föraren att ändra inställningen på bilen. Bläddra genom menyn tills funktionen för "dörrlåsning" kommer upp, och sedan ändras därefter. Se bruksanvisningen för mer information, eftersom vissa fordon är svårare att personifiera.
Övriga frågor
p Om batteriet har ändrats i nyckelbricka och det är fortfarande inte fungerar, kan det behöva omprogrammeras. Detta kan endast göras på en bensinstation, troligtvis på en samma-göra återförsäljaravtal. Det är bäst att ställa in en tid för att ha några olösta frågor tas om hand. Besök en butik för frågor som fullständigt misslyckande av automatiska dörrlås. Ett elfel eller fel på någon komponent kan vara orsaken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63647.html

Previous: No
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.