Felsökning av Power-Windows på en Ford F-250

De elektriska fönsterhissarna på din Ford F-250 bör ge dig många års problemfri användning. Men under tiden får den effekt fönstret modulen slits ut. Motorn som driver fönstret saxarmarna kan också misslyckas. Dessa är de mer allvarliga problem som du kan få med din F-250 är fönsterhissarna. Vanligtvis, är problemet mycket enklare. Men, måste du felsöka problemet innan du gör några reparationer. Instruktioner
1

Öppna säkringen panelen under rattstången genom att dra ner på omslaget
2

Dra säkringen för fönsterhissarna,. Använda säkringsförteckningen att lokalisera säkringen om du har svårt att hitta den. Använd säkringen avdragare i gruppcentralen för att ta bort säkringen.
3

Kontrollera metallbandet inne i säkringen. Remsan bör inte brännas eller brytas på något sätt. Om det är, ersätta denna säkring med en fungerande säkring med samma amperetal.
4

Kontrollera strömtillförseln-fönstret lås på din Ford F250. Kraften-Fönsterlåset ligger vid power-window-knappen på dörrens armstöd. Om detta av misstag blir bytt till "låsa," du kommer inte att kunna höja eller sänka fönster med engagerade lås.
5

Lyssna på fönstret motorn. Om motorn låter ansträngd, är det förmodligen ett bra tecken på att motorn inte och behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64634.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.