Felsökning av en bil Starter Ignition Problem

Startmotorn i bilen vänder svänghjulet och hjälper underlätta start av bilens motor. Det blir svänghjulet svarvning, som vrider vevaxeln och får kolvarna rör sig. Detta i sin tur, skapar vakuumtryck som behövs för att dra in luft sedan komprimera bränsleblandningen inuti motorn så att det kan antändas. När din starter dör eller blir svag på grund av regelbunden användning, måste du byta ut den. Byte startmotorer kan köpas från de flesta bildelar butiker. Men, innan du byter startmotorn, felsöka problemet. Saker du behöver
utbytessäkring (om nödvändigt)
Visa fler instruktioner
1

Öppna säkringen panelen under rattstången.
2 < p> Använd säkringsförteckningen på undersidan av säkringshöljet att lokalisera säkringen för startmotorn dra säkringen för startmotorn med säkringen avdragare i gruppcentralen.
3

Kontrollera metallbandet inne i säkringen. Om den är trasig eller skadad på något sätt, byt ut säkringen mot en ny säkring med samma ampere.
4

Öppna huven och ställ in ratten på din voltmeter till "Volt."

5

Tryck på den röda ledningen på voltmetern till strömuttaget på batteriet. Peka sedan på den svarta ledningen på voltmetern till ramen på bilen.
6

Titta på teckenfönstret på voltmetern. Voltmetern bör läsa 12,6 volt. Om det står lägre än 12,2 volt är batteriet dött. Om det står 12,4, kanske den inte har tillräckligt med kraft för att starta bilen. Du måste ha batteriet laddas eller bytas ut.
7

Vrid tändningsnyckeln till "III" för att veva motorn. Om startmotorn börjar vev men stoppar plötsligt eller har svårt att stänga av motorn över, sedan din starter är svag och behöver bytas ut. Om motorn inte kommer vev alls, har din startmotor misslyckats och behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64715.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.