Felsökning av en Honda Civic Audiovox

Honda Civic är en av de mest populära fordon som någonsin gjorts av Honda. Det har gått igenom åtta olika generationer av omdesign. Under åren har Civic har blivit något mer exklusiva. Ett sätt Honda gjorde detta var genom att installera en Audiovox stereo. Även om det inte anses vara det bästa systemet på marknaden, inte ger det anständigt ljud. Men under tiden, alla system, oavsett hur bra, kan börja ha problem. Om du plötsligt märker att din Audiovox systemet inte fungerar, felsöka det innan att ha det fixat. Instruktioner
1

Kolla efter ett surr eller surrande ljud kommer genom Audiovox systemet. Om fordonet är igång och du märker detta brum, prova att stänga av bilen men lämna stereon på. Om hum stannar, är det sannolikt på grund av det faktum att de flesta Audiovox stereoapparater inte har ljud filter inline med strömkabeln på ledningarna. Ha en 12v störningsfilter installerad mellan strömkällan (batteriet) och eleffekt (på förstärkaren) på ditt ljudsystem för att åtgärda problemet.
2

Kontrollera ljuddistorsion vid hög volym. Audiovox system har inte alltid de bästa högtalarna. Många år av de använda Civic anständiga huvudenheter men lägre högtalare kvalitet. Som ett resultat, är den wattal för högt på din förstärkare för att driva högtalarna. Den enda verkliga lösningen på detta problem är att ha nya högtalare installerade som kan hantera kraften som genereras av huvudenhetens förstärkare.
3

Lyssna efter ljud skär ut under normal uppspelning. Sound utklipp händer typiskt som ett resultat av en dålig jordledning. Även om Audiovox inte ha känt problem jordkabel, det finns inte så många bra jordning poäng på vissa årsmodeller av Honda Civic. Med tiden blir vatten eller fukt in i kabinen antingen genom en komprometterad vattentät tätning eller genom fukt, och en del av de inre karosseridelar kan börja rosta. Om detta händer runt handfull grundstötning punkter i din Civic, har grundstötning platsen professionellt rengöras och en ny jordledning bifogas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64127.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.