Felsökning av en General Motors Trunk Lock

General Motors säljer sedaner med stammar under Chevrolet, Buick, Pontiac, Cadillac och Oldsmobile varumärken. Dragen av bålen lås inkluderar avlägsna stammen releaser, en trunk release lockout alternativ, valfri trunk release handtag och en fälla-resistenta stammen kit. Problem med systemen trunk lås kan innefatta lås elementen fungerar. Problem som dessa kan korrigeras genom felsökning. Saker du behöver
Nya batterier för Keyless remote
Visa fler instruktioner
1

Byt batteri på fjärrkontrollen keyless inresa sändare om stammen inte kommer att låsa upp. Du kan testa om det är problem med sändaren eller inte genom att se om det öppnar eller låser dörrarna när du trycker på knappen. Öppna sändaren och ta bort det gamla batteriet om du misstänker att det är dött. Ersätt den med en ny.
2

växla fjärrkontrollen lockout trunk release till "Av", om du försöker låsa stammen från fjärrkontrollen trunk release brytaren på förardörren och den vann 't öppna bagageluckan. Lockouten är utformad för att immobilisera fjärrstyrning och tvingar stammen låsas upp med nyckel på stammen själv. Titta under bagageluckan och se om det finns en lockout switch där. Det kommer att märkas och ligger vid spärren. Flytta omkopplaren till läge "Off" om det är installerat.
3

Stäng av tändningen, eller dra åt parkeringsbromsen, om fjärrkontrollen trunk release fortfarande inte kommer att låsa upp bagageluckan.
4

stänga helt stammen från centrum om stammen inte ska haka. Vara säker på att den låser innan du försöker låsa den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67544.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.