Oldsmobile Alero Radio Felsökning

Många GM Oldsmobile Alero radioapparater innehålla en drivrutin-specifik radio funktionen Inställningar. Radion ska återkalla inställningarna föredras av enskilda förare. Andra funktioner inkluderar ett stöldskydd, och en hastighet ersättningssystem som ökar radio volymen beroende på vägbuller. Problem med Alero radioapparater kan relateras till dessa funktioner och även radiomottagning. Dessa typer av problem kan rättas till genom att följa någon felsökning. Instruktioner
1

Växla Hastighet systemet Ersättning volym genom att trycka på knappen märkt "SCV" om du inte kan höra radion ordentligt. Väg buller kan blockera radio ljud. SCV kommer att kompensera. Varje knapptryckning växlar "Min," Med "och" MAX "-nivå.
2

Kontrollera att du använder rätt nyckelbrickan om radion inte kommit ihåg dina personliga inställningar. Systemet kommer ihåg inställningar som skapats av användaren som senast låste upp bilen med en särskild sändare. Så dina inställningar inte kommer att återkrävas om du använder din makes nyckelbricka, till exempel.
3

Don 't försöker installera en Alereo radio i ett annat fordon - radion fungerar inte i det Alero radio innehåller en "Theftlock" system som memorerar del av det särskilda Alero s Vehicle Identification Number, eller VIN, och radion kommer att misslyckas. att arbeta i någon annan anläggning.
4

Eyeball bakrutan antenn om radiomottagningen är knastrig, eller stationer som används för att komma in inte längre. radioantenn är en del av bakrutan . Leta efter en tunn tråd och utseende för pauser som kan tyda på skador. Fel i den uppvärmda bakrutan och dålig mottagning är en giveaway att det finns elektriska problem med bakrutan. Kontrollera det visuellt och ha den ersättas om det finns skador.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67493.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.