Felsökning Thunderbird suffletten Systems

Fords Thunderbird fordon kan levereras med antingen en sufflett, eller en avtagbar topp. Den borttagbara toppen är en hård-topp som kan avlägsnas från fordonet och lagras. Suffletten är tyget, och använder en mekanism för att dra den tillbaka. Problem med Thunderbird s suffletten kan innefatta problem med drift, kontroller, insynsskydd, och lagring. Du kan rätta till många av dessa problem genom att följa någon felsökning. Instruktioner
1

Placera Thunderbirds växelspaken i "Park" eller "P" läge om suffletten inte kommer att höja eller sänka. Systemet kommer inte att fungera i något annat växelläge.
2

Låt motorn svalna om du har höjt och sänkt de bästa flera gånger i rad och toppen kommer inte att flytta. Motorn är överhettad och orsakat en termisk brytare för att bryta kretsen och stänger ned motorn. Systemet kommer att återställa sig själv efter några minuter.
3

Töm suffletten förvaringsutrymmet bakom sätet för bagage, shopping, eller andra redskap om toppen inte kommer tillbaka. Toppen kan inte passa in i förvaringsfacket ordentligt om det är fullt av grejer.
4

Montera insynsskyddet ordentligt innan körning om delar fladdrar runt i vinden. Skjut boot på baksidan och engagera den under den övre baksidan på baksidan och kvartalet panelen på sidorna. Fäst därefter snaps.
5

Låt suffletten värmas i solen, om det inte kommer att dra ner och haka efter en lång förvaring i nedfällt läge över vintern. Kvarstående blir lättare med tiden och vädret bättre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67480.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.