Hur man hittar en översvämmad bil

Alla fordon skadats av översvämning vatten är känsliga för ytterligare problem. Tyvärr är många ofta renoverade och sålde i en illegal process som kallas "title tvätt." Detta innebär titlar ändras eller ändras, och fordonen säljs till många intet ont anande köpare. Att känna en bils historia, bland annat om det har varit inblandad i en översvämning, kan vara en tidskrävande, men givande process som börjar med en VinCheck och en bil historia rapport, tillsammans med andra undersökningsmetoder. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Telefon
Vehicle Identification Number
Visa fler instruktioner
1

Sök på VinCheck databasen genom National Insurance Crime Bureau (NICB). En Vehicle Identification Number (VIN) krävs, men denna gratistjänst tillhandahålls till allmänheten att hjälpa till att bestämma om ett fordon har anmälts stulet, och inte återhämtat sig, eller har rapporterats som en bärgning fordon.
2

Skaffa en rapport fordon historia genom en tjänst som Carfax eller Autocheck. Rapporten kan inte bara berätta om bilen har rapporterats förstörda eller stulna, men kommer också att visa alla rapporterade översvämningsskador. Även om det finns en avgift, dessa företag får sin information genom likartade källor och kommer att skicka data i en rapport levereras via e-post eller papperskopia.
3

Genomföra en grundlig inspektion av ett fordon du tror kan ha lidit översvämningsskador. Leta efter saker som rostfläckar och fjällning metall på underredet, missfärgade mattan i det inre eller fläckar på klädseln. Pop huven för att leta efter spår av smuts eller lera i mindre sprickor runt generatorn, motorn och bakom kablage. Också akta oss för smaklös luktar i fordonet, vilket kan tyda på mögel från exponering för vatten.
4

Forskning klagomål mot bilhandlare via konsumentfrågor hemsida eller Better Business Bureau. Återförsäljare som misstänks eller anklagas för att sälja bärgning fordon kommer troligen att visas av en av dessa organisationer. Om du verkligen vill köpa en bärgning bil för reparation eller ombyggnad projekt
5

Kontakta lokala försäkringsbolag. Många yrkesinriktade och tekniska skolor med butik klasser kommer att köpa bärgning titlar av detta skäl. Du kan be försäkringsbolaget om auktioner bärgning fordon om du också funderar på att reparera bilen för att köra på egen hand. Företag som Bilförsäkring Auktioner Inc., köper skadade bilar från försäkringsbolag och auktionera dem till rebuilders, används-bilhandlare, delar återförsäljare och allmänheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66416.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.