Min Sentra SE - R startar inte

SE- R är ett alternativ som finns tillgängligt på Nissan Sentra . Om din Nissan Sentra SE - R startar inte , det finns flera faktorer som kan vara att skylla . Tändsystem

Ofta när en bil inte kommer att vända, är det på grund av ett problem i tändsystemet . Dessa frågor kan vara allt från något så enkelt som tändningslås från styrsystemet till mer allvarliga problem som en trasig generator . Om alla delar i tändsystemet verkar vara i funktionsdugligt skick , kan problemet också vara en fråga om motorns timing .
Bränslesystem

Medan Nissan SE - R är allmänt känt för att ha ett ganska snyggt löpning och effektivt bränsle systemet totalt sett , har bilen varit föremål för påminner relaterat till bränslepumpen . Detta minns påverkar bilar inom 1991-1993 års modell . Bilar byggda under denna tidsperiod är föremål för bränslepump misslyckande , vilket gör att fordonet blir oförmögen att tjänstgöra.
Avgascirkulationssystem

Många problem med SE - R resultatet från fordonets avgasåterföring ( EGR ) , som dirigerar avgaserna tillbaka till ett intag , minskar förbränningstemperaturen i motorn och minska kväve i utsläppen . Dessa gaser , dock fortfarande partiklar i dem som lätt kan samla avlagringar inuti motorn och kväva upp hela verk. I mycket extrema fall kan det leda till att bilen blir obrukbar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67450.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.