Bränslepump BACKVENTIL Symtom på en Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse bränslepumpen utnyttjar två backventiler för att reglera bränsletrycket och korrekt bränsleflöde genom gasledningarna. Olika återkallelser på Eclipse påverka driften bränslekranen pump kontroll. När bränslepumpen backventilerna börjar få problem, olika symtom utvecklas i utförandet av Eclipse motorn. Acceleration Tvekan

Ett symptom på en trasig bränslepump backventil i en Mitsubishi Eclipse är när motorn tvekar vid acceleration. Eclipse Operatören trycker försiktigt gaspedalen och motorn tvekar innan fånga och påskynda fordonet. Denna tvekan orsakas av bränslepumpen backventil inte öppnas och stängs ordentligt. Addera Motor Misständning

Mitsubishi Eclipse förbränningsmissar är ett säkert tecken på en defekt bränslepump backventil. Bränsle eller bensin inte skickas till cylindrarna eller inte tillräckligt med bränsle sänds till cylindrarna så tändningssekvensen avbryts. En återkallelse på 2004 Eclipse om bränslet passande linjen slangen påverkar utförandet av den ingående backventilen på bränslepumpen och skapar detta problem.
Motorstopp

Mitsubishi Eclipse motorn börjar avstanna under motorns tomgång när en bränslepump backventil går dåligt eller slutar fungera. Den blockering är ett symptom på en backventil inte fungerar eller misslyckas helt. Den ingående eller utgående backventil återstående stängd och endast öppnas när tillräckligt med bränsle tryck byggs upp bakom backventilen trycka den öppnar. Detta övertryck skjuter mer bensin i cylindrarna orsakar att motorn stannar.
Motorn inte startar

Ett symptom på en dålig bränslepump backventil är när Mitsubishi Eclipse motorn startar inte. Eclipse motorn slås över, men agerar som om bilen är ur gas. Operatören kan fortsätta att försöka starta Eclipse och när tillräckligt med bränsle tryck byggs upp i ledningen, kommer motorn fånga och börja. Detta symptom är ett säkert tecken på att backventilen är trasig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67053.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.