Vanliga 1995 Ford Taurus Problem Transmission

Den 1995 Ford Taurus har återkallats för sex olika problem, de bromsar, farthållare, ramkonstruktion och ingår motorfläkten. Men ingen av återkallelser har varit för överföringen. Det har dock varit några vanliga klagomål om överföring problem med detta modellår. Transmission Fluid Läcka

Hög användning av transmissionsolja har spårats till slitna tätningar. Den bakre tätningen som går till drivaxeln verkar vara huvudmisstänkt.
Transmissionsfel

Enligt Car Klagomål, 1995 års Ford Taurus vanligaste transmission klagomål har varit systemfel. Överföringen börjar rapporten att glida vid växling och slutligen hindrar Taurus från att röra sig alls. Detta problem har inte tillskrivas någon orsak, men det kräver att Ford Taurus ägaren att överföringen helt ombyggd eller bytas. De flesta av dessa klagomål har inte kommit från Taurus ägare som köpte bilen ny 1995, men från ägarna som köpte Taurus använts och efter det nådde 60.000 miles eller betydligt mer. En orsak till den fullständiga överföringen misslyckande är dåligt underhåll av ägarna.
Igensatt transmissionsfilter

sändningen i varje 1995 Ford Taurus har ett filter som överföringen vätska cyklade genom att förhindra skräp från att nå transmissionsorgan. Med tiden bygger skräp från naturligt slitage på dreven upp i transmissionsfilter och träskor eller skador den. En Taurus ägare kan avgöra om transmissionen är igensatt eller att låta mer skräp för att filtrera igenom genom att kontrollera mätstickan transmissionsolja. Metall kan ses på änden av käppen eller Taurus ägaren kommer att se glänsande föremål i vätskan. Detta är ett tecken på att överföringen filtret behöver bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65511.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.