Felsökning av en 1983 Lincoln Town Car

Lincoln Town Car är en full-size lyx sedan. Den Town Car namn först på en specialtillverkad bil för Henry Ford i 1922 och därefter var en trim för Lincoln Continental från 1959 till 1980 innan han blev sin egen modell i Lincoln lineupen 1982. 1983 Lincoln Town Car var utrustad med en 5,0 liters, åtta-cylindrig motor. Eftersom Town Car består av så många olika delar, system och komponenter kan det vara svårt att lyckas hitta ett problem du upplever med fordonet. Två sätt att felsöka Town Car är att undersöka uppgifter tillverkarens återkallande och allmän reparation uppgifter om fordonet. Instruktioner
1

Inspektera parkering spärrhaken manöverstången församling om Town Car parkeringsbroms inte ingriper när parkerings nivån sätts i "park"-läge. Kopplingen inne överföring av bilen som påverkar komponenterna parkeringsplatser redskap kan saknas ett stift som bibehåller de sammanbindande delarna tillsammans. Byt spärrhaken manöverstången församling för att lösa detta problem.
2

Hitta syresensorn av Town Car när avgaserna av fordonet avger en stark ruttet ägg lukt när motorn går på tomgång eller körning. Sensorn kan skadas eller trasigt och behöver bytas ut.
3

Kontrollera timing specifikationerna för din Lincoln för att säkerställa att de är korrekta. Kontakta din lokala Lincoln återförsäljare eller en kvalificerad mekaniker för att ta reda på vad timing specifikationer för bilen.
4

Titta på katalysatorn, till PCV ventil, förgasare och PCV slang avgöra om någon av dessa delar är igensatta, felaktig eller skadad. om du luktar mögel inuti passagerarutrymmet hos fordonet
5

Titta på Town Car s värmeelementet. Kärnan kan läcka frostskyddsmedel i golvet del av fordonet. Byt kärnan om du hittar frostskyddsmedel på golvet.
6

Undersök styrväxeln i Lincoln när du hör en skallra i den främre delen av bilen medan du kör. De bultar i styrväxeln kan vara lös och måste antingen skärpas eller bytas ut helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67440.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.