Tecken och symptom på en dålig Front End Alignment

Den främre änden inriktning på din bil är det som hjälper bilen att gå rakt. Ibland, genom regelbunden slitage eller efter en olycka, kanske du upptäcker att du har problem med anpassningen. Du kan märka andra tecken, men är inte säker på om problemet är inriktningen eller något annat. Erkänner tecken och symptom på en dålig front inriktning kommer att hjälpa dig att lösa problemet snabbare. Drifting

Drifting är ett klassiskt tecken på att du behöver kontrollera din front inriktning. När du kör ner en rak väg, kommer du att märka att din bil drar antingen åt vänster eller höger och du måste använda ratten för att justera den.
Off-Center Wheel Positionering

p Om du har parkerat bilen rakt, ska du se hjulen linje med varandra. Kontrollera däcken från båda sidorna och fram-och baksida för att vara säker. Om de inte ställer upp, kan det vara en anpassning problem.
Däckslitage

Däck normalt ska bära jämnt, men om du märker att en sidan av ett däck är mer sliten än den andra, kan detta bero på framsidan är ur läge. Du kommer att märka detta särskilt om dina däck är antingen slås in eller ut i stället för att vara helt rak.
Off-Center Ratt

När du kör ner en rak väg, bör ratten vara rakt upp. Om det lutar antingen medsols eller motsols, är justeringen felaktig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64769.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.