Hur man återställer Airbag Status ljus på en Nissan

Om du nyligen har installerat en ny stereo eller bort sätena i din Nissan, kanske du har märkt att airbag statuslampan inte kommer att sluta blinka. Det finns en enkel fix för detta som kommer att hålla dig från att ta den till återförsäljaren. Följ dessa steg för att återställa airbag statuslampan på en Nissan Auto. Instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till ON.
2

Observera att ljuset kommer att stanna på och sedan börja blinka. Efter att vrida nyckeln till ON, vänta tills tänds på off, för att starta blinka processen, och sedan växla på OFF och ta ur nyckeln.
3

Vänta 5 sekunder. Stick tillbaka nyckeln i tändningen och upprepa steg 1.
4

Vänta 5 sekunder och upprepa steg 1. Detta bör vara avslutad tre gånger. Statusen ljus kan ha en annan blinkande mönster på denna punkt. Följ samma enkla steg. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till ON. Vänta tills lampan släcks för att starta blinkande processen och snabbt vrid nyckeln till OFF och ta ur nyckeln. Gör denna process totalt 2 gånger.
5

När du är klar bör du ha in nyckeln och tog bort den för totalt 6 gånger. Nu vrid om nyckeln och starta bilen. Statuslampan ska lysa och slutligen stänga eftersom den normalt borde. Om lampan börjar blinka igen, upprepa stegen ovan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63996.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.