Nissan Elektriska Alert Issues

Nissan frågor global påminner om det finns farliga elektriska eller andra fel i sina bilar. Oroliga Nissan ägare kan surfa på National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) hemsida för mer information om visst Nissan modell, eller kolla på Auto påminner för konsumenter webbplats för konsumentklagomål om Nissan bilar. Om din Nissan upplever elektriska frågor, kontakta en Nissan-återförsäljare för att ta reda på om din bil är under återkallelse eller berättigar till service eller reparation utan kostnad. 2011 Nissan Sentra

Nissan återkallar cirka 13,737 Sentra modeller tillverkade från och med maj 2010 till och med juli 2010 för batterikabelns oegentligheter. Ägarna kan ha problem i början av sina bilar som kan orsaka skador på motorstyrenheten. Motorn kan sluta köra om bilen rör sig med en låg hastighet, vilket ökar risken för att krascha. Addera December 2010 Nissan Elektrisk Issue påminner

I december 2010 Nissan sätta ut en varning att återkalla 2,14 miljoner fordon på grund av elektriska problem som orsakar att motorn stannar. Fordonen inkluderar Nissan Armada, Titan och Frontier pickup lastbilar, Nissan Pathfinder och xterra SUV och Infiniti QX56. En lista över alla de återkallade pickup lastbilar och stadsjeepar är på MotorTrend hemsida, påminner Nissan webbplats och Auto För konsumenter hemsida.
Nissan Versa

2007 och 2009 Nissan Versa har flera elektriska problem. Den 2007 Versa har problem med intelligent nyckel låsa och låsa upp bilen. Dessutom orsakar ledningarna i motorsystemet motorn att stänga ner eller fatta eld. De 2009 Versa minns uppskattar att 7948 fordon har elektriska problem med navigationssystem. Batterierna i Garmin GPS-enheter överhettas och orsaka brand.
2008 Elektriska och luftkonditionering Frågor

2008 Nissan Rogue, Pathfinder och 350Z har luftkonditionering som kommer sluta fungera, eller varm luft kommer genom ventilerna, även efter alla säkringar och sensorer har checkat ut. Bilägare har också klagat fönstren kommer stanna nere eller inte gå ner alls. Nissan rapporterat att fönstret motorn på dessa fordon är felaktig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67270.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.