Min Mercedes W208 CLK Har Problem Transmission

Mercedes-Benz CLK-serien med en W208 kommer i en mängd olika modeller och årsmodeller. Tillverkaren publicerar teknisk service bulletiner om problem med transmissionen några CLK ägare upplever. Annan bil Översyn och rapporter webbplatser lista en mängd överföring problem som finns i W208 CLK. Transmission Läckande

TSB publiceras på 2004 Mercedes-Benz CLK-serien med en W208 om en överföring läcka. Enligt tillverkaren är styrbussningen transmissionen är installerad med fel tätningsringarna. Dessa tätningsringar skapar en liten läcka i transmissionen orsakar överföringen att skifta hårt på grund av låg transmissionsolja. Tätningsringarna behöver bytas för att åtgärda detta problem.
Transmission komponentfel

En rapport om Mercedes-Benz CLK-serien med en W208 gäller intern överföring komponentfel . De växlar och koppling i den automatiska växellådan orsakar överföringen att skifta grovt eller rycker mellan växlarna under acceleration. Det här problemet uppstår mellan acceleration av första och andra redskap samt retardation tredje till andra och andra till första växeln. Mercedes-Benz har uppdaterat interna delar som måste installeras för att rätta till detta problem.
Överföringstråd Connector

kontakten överföringstråd på Mercedes- Benz CLK-serien W208 skapar en läcka i transmissionen. Tråden är ansluten till kopplingen inte är korrekt installerade, skapa en gnugga på tätningarna i kopplingen som skapar en läcka. Trådkopplingsdonet och tätningar måste bytas ut för att rätta till detta transmission problem i Mercedes-Benz.
Drivaxel Knäckt

Mercedes-Benz CLK-serien W208 har rapporter av drivaxeln flex skiva sprickbildning orsakar drivaxeln att vibrera, skada de interna komponenterna i kraftöverföringen. Sprickan orsakar en hård vibration som flödar till överförings-och drivaxeln anslutning bryter förbindelsen. Denna skada orsakar stora inre transmission skador till den grad att överföringen inte fungerar. Växellådan behöver byggas om eller bytas ut och flex-skivan behöver bytas ut för att rätta till problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67244.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.