Felsökning av en Dodge Durango

The Durango görs av Dodge och är en fullstor SUV. Den SUV använder Dodge berömda Hemi motor på några sena-modell Durangos. Medan den nya SUV-marknaden har sett en nedgång sedan 2007, begagnade stadsjeepar erbjuda förarna ett sätt att köpa dessa stora fordon på en djup rabatt, beroende på var du bor. Som med alla fordon som används, gör Durango har några vanliga problem som du kommer att vilja se upp för. Lyckligtvis tar det inte en expert bilmekaniker för att diagnostisera Durango. Instruktioner
1

Kontrollera filtret luftintag för skada, eller kontrollera oregelbunden gasrespons. Vissa modeller i Durango var utrustat med eftermarknaden K & N luftfilter som en valfri uppgradering. En liten bit av material i filtret kan lossna och fastna i spjällhuset öppningen, vilket gör att gasen att fastna. Detta kan orsaka oavsiktliga gasrespons när den inte ville, vilket kan leda till en olycka. Du måste ta bilen till en Dodge återförsäljare som har detta objekt servad.
2

Kontrollera din Durango för vibrationer vid normal körning. Durangos gjorda mellan 1999-2003 har en defekt rotor pilot för hjulnavet enheten. Detta kommer att hindra hjulet från fullt sittplatser mot navet och kommer att resultera i vibrationer vid normal körning och vid inbromsning. Detta kan också leda till att hjulet bli separerad från navet (på grund av muttrarna knäppa under stress) och hjulet lossnar vid normal drift. Rotorn pilot Frågan är föremål för ett återkallande och kommer att behöva servas på en Dodge återförsäljaravtal.
3

Ta din Durango till en Dodge återförsäljare för att be dem kontrollera om en trasig växellåda modulen. Denna modul kan orsaka hjullåsning vid växling från enhet till neutralt och tillbaka för att driva igen under normal körning över 40 miles per timme. Denna produkt är föremål för ett återkallande och du kan ha detta bytas ut på en Dodge återförsäljaravtal kostnadsfritt.
4

Ta din Durango till en Dodge återförsäljare om är tillverkad 2006. Vissa Durangos var utrustade med en felaktig styrspindel följd av ett tillverkningsfel problem. Som ett resultat, kan styrspindeln fraktur plötsligt utan förvarning, och förlust av styrning skulle leda. Denna komponent är föremål för ett återkallande utfärdat av Dodge och serviceavgift för reparation avstått helst Dodge återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64081.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.