Felsökning Lincoln Mark VII Transmissioner

Om du har problem med sändningen på din Lincoln Mark VII, kan du felsöka ett par saker innan spendera pengar på överföring butiken. Mycket av tiden, inte en överföring på grund av låga vätska eller elektriska ledningar som har blivit smutsiga eller lösa. Om du bestämmer dig för att felsöka din Mark VII överföring, vara beredd att spendera ett par timmar på det. Saker du behöver
Tändningsnyckelns
Duk
Ordet jack
två pallbockar
Shop ljus
Visa fler instruktioner
1

Check marken efter läckor under platsen där du parkerar bilen. Se om det finns några pölar av röd vätska. Om du hittar röd vätska, så har du en läcka transmissionsolja. Detta är troligen orsaken till din överföring problem.
2

Kör din Mark VII för att få överföringen varm. Lyft upp motorhuven och kontrollera nivån transmissionsolja. Mätstickan sitter på sidan av motorn nära den bakre delen av motorrummet. När motorn är igång, dra ut överföringen oljestickan och torka av den. Sätt överföringen oljestickan och dra ut den igen. Du kommer att kunna se nivån på fluiden. Se två linjerna på oljestickan. En linje är för tillägg och den andra är för full. Se till att vätskan är upp till hela linjen.
3

Kontrollera transmissionsolja för renlighet. Smutsig eller bränd vätska indikerar behov av utbyte.
4

Stäng av motorn och låt din Mark VII svalna. Aktivera parkeringsbromsen.
5

Placera golvet jack under ramen och jack upp framför fordonet på en sida i taget. Placera pallbock under ramen på båda sidor.
6

Ligg på rygg under fronten på bilen och hitta sändningen. Titta på transmissionen med ditt ljus och se till att det inte finns några läckor eller lösa trådar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67215.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.