Mina 1998 Cadillac STS startar inte

Det finns inget mer frustrerande då vara i en hast, rusar ut till bilen och sedan har det inte startar. Speciellt när den bilen är en vacker, lyxig Cadillac. Medan Cadillacs i allmänhet är tillförlitliga, från tid till tid de kommer att uppleva problem med motorn som kan hindra dem från att starta, precis som med någon annan bil. Genom att kontrollera några grundläggande bildelar, men du kan identifiera oftast problemet och få tillbaka på vägen. Saker du behöver
Compression mätare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera batteriet. Om din Cadillac inte startar, är den första sak att göra försök och få fart på batteriet. Det är en bra idé att bära startkablar i bilen, eftersom den tiden kommer så småningom när du kan behöva använda dem. Om inte, kommer du åtminstone vara beredd när du ser någon annan i nöd.
2

Kontrollera tändstiftet. Det måste finnas en stark gnista vid rätt tidpunkt för att avfyra bränsle och luft blandningen. Om bilen brukar starta, kan det vara på grund av frånvaron av en stark gnista. Enkelt byte av tändstift kommer att lösa detta problem.
3

Kontrollera komprimering. Typiskt behöver kompression i cylindrarna för att vara mellan 120 till 170 psi. Om komprimering är mindre än detta intervall Cadillac startar inte. Ett enkelt besök till mekaniker kommer att kunna fixa detta.
4

Kontrollera oljenivån. Hur länge det varit sedan du bytte olja? Om det har gått för lång, kan oljan har torkat upp. Om ett oljebyte har skjutits upp för länge, kan det orsaka ännu bestående skador på Cadillac motor.
5

Kontrollera startapparaten enheten. Om startmotorn enheten är dåligt, när du vrider om nyckeln kommer du att höra ett högt, skrapande ljud - som metall mot metall. Om så är fallet, kommer du vill ta Cadillac till mekaniker så snart som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66583.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.