Felsökning Honda Blinkers

De blinkers i din Honda är viktiga säkerhetsanordningar. Det är därför de bör kontrolleras var sjätte månad för att se till att de fungerar korrekt. Du kanske eller kanske inte behöver byta ut glödlampor i din Honda som ett resultat av felsökning. Alla glödlampor artikelnummer finns på botten av den gamla glödlampan. Saker du behöver
ny glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningen till läge "II".
2

Turn blinkers på. Det spelar ingen roll vilket håll du vrider omkopplaren.
3

Kontrollera för normal blinker takt. Om blinkersen blinker i fordonet verkar onormalt snabbt, har du förmodligen en glödlampa ut. En trasig glödlampa ger mindre motstånd i systemet som elektricitet leds till de lampor som fortfarande fungerar. Detta är en funktion på de flesta Honda-system så att du vet när en lampa är ute.
4

Aktivera vänster blinkers och visuellt inspektera lampan för att se till att det fungerar i den främre och den bakre av fordonet.
5

Aktivera höger blinkers och visuellt kontrollera de främre och bakre lampor, alltför.
6

byt eventuella trasiga glödlampor. Dra ut elkontakten kör till lampan ballast. Vrid glödlampan moturs och dra ut glödlampan. Sätt sedan en ny glödlampa, vrid glödlampan medsols för att låsa den i huset och anslut den elektriska kontakten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64254.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.