Vad orsakar Dash Mätare att gå ut intermittent under körning i en 1998 Jeep Wrangler?

Den 1998 Jeep TJ Wrangler är något ökänd för ett problem där airbag tänds intermittent och sedan några eller alla av instrumentbrädamätinstrument kommer att sluta fungera helt i flera minuter. Denna fråga får körsträcka på vägmätaren av dessa fordon inte rapportera korrekt, hastighetsmätaren slutar fungera och även att mätaren att stoppa rapporteringen. Vanligtvis kommer mätarna komma tillbaka inom några minuter, eller kan komma tillbaka på om föraren av Jeep träffar horn eller använder blinkers. Detta orsakas oftast av en kabeldragning problem. Jeep har utfärdat en teknisk service bulletin om detta problem, men har inte återkallade fordonet. Teknisk service Bulletin 081.599

I maj 1999 Jeep utfärdat en teknisk tjänst bulletin itu instrumentbrädan frågan klustret misslyckande. TSB säger att "vissa fordon kan uppvisa en ojämn, intermittent kluster drift /intermittent luft lätt väska varning." Denna tjänst gäller flera olika årsmodeller av Cherokee och Wranglers. National Highway Traffic Safety Administration har den tekniska tjänsten bulletin om denna fråga anges som nummer 606.058.
Tekniska servicebulletiner

En teknisk tjänst bulletin är en anslagstavla som utfärdas från tillverkaren av ett fordon till återförsäljare och mekanik. Problemet i TSB har erkänts som ett problem som uppstår i flera fordon, men är egentligen inte föremål för ett återkallande. Detta innebär att, medan Jeep inser att detta är ett bestående problem med denna modell av Wrangler och Cherokee, kommer de inte att betala för de reparationer som behövs för att fixa det och du kommer att få betala generalagenten för att rätta till problemet.


Reparation

här problemet orsakas av en funktionsstörning, defekt kontakt på instrumentpanelen klustret ledningar. Du kan ta din 1998 Wrangler Jeep återförsäljare och förse dem med information om teknisk service bulletin för att få full reparation gjort. Din lokala Jeep återförsäljare kommer att ha de nödvändiga delar och verktyg för att permanent åtgärda problemet. Kostnaderna för att åtgärda problemet varierar med återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66953.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.