Hur man återställer bränslepump i en 1996 Jeep Cherokee

Om din Jeep Cherokee har stannat eller startar inte och du känner att bränslepumpen har misslyckats, då det finns möjligheter att kontrollera och återställa pumpen innan en knepig ersättning . Låt dig inte luras in i att kontrollera för en bränsle avskuren reset-knappen, som 1996 Jeep Cherokee inte har en. För att återställa bränslepumpen är en manuell process sker genom de olika strömfaser anges i följande steg. Saker du behöver
någon att hjälpa
liten skruvmejsel
Circuit Tester
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna tanklocket och lyssna noga för bränslepump att komma in som en person slår på tändningen. Pumpen går för endast 2 sekunder åt gången när motorn inte är igång.
2

Slå på knappen i 3 sekunder och av i 5 sekunder och på igen ett par gånger. Om pumpen inte kan höras, sedan tillbaka locket.
3

Stäng av din Jeep. Öppna motorhuven och kontrollera säkringen till bränslepumpen. Säkringsdosan ligger i motorrummet.
4

Öppna säkringsdosan och läsa listan på omslagets insida. Detta kommer att hjälpa dig att lokalisera säkringen bränslepumpen.
5

Dra säkringen ut och titta på silvertråd inuti. Om det finns en smält eller kabelbrott sedan hitta en ny säkring som har samma rating som den du bort. Verifiera detta mot säkringsdosan lock eller säkringen själv.
6

Sätt den nya säkringen i och klicka det på plats.
7

Ta reläet och använda Circuit Tester, testa terminaler som den var ansluten till för makten med nyckeln off. Det bör finnas en terminal med makt. Om inte, det är en dålig ledare under säkringsblocket till batteriet, det bör ha konstant effekt vid en terminal. Om det finns ström sedan ersätta reläet och enheten ska fungera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66948.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.