Hur man fixar en Vattenläckage i en Ford Focus

Focus är en populär kompakt bil som säljs av Ford Motor Company . Sedan introduktionen 2001 har Focus visat sig vara en pålitlig bil . Trots detta , är ingen bil perfekt . Varje bil kommer så småningom att kräva någon typ av reparation . Vattenläckage är vanligt som fordon ålder och beror vanligtvis på att förlora eller väderbitna fönster tätningar . Saker du behöver
Vattenslang
sigill Byte fönster ( s )
Visa fler instruktioner
1

Höj alla dina fönster till deras mest upprätt läge . Stäng av motorn och har en vän kvar i fokus . Grundligt spraya bilen ner , med en koncentration på fönster och dörrar . Be din vän att titta noga för att avgöra var vattnet läcker från .
2

Inspektera fönster tätar mot dörren ( s ) i fråga . Inspektera takluckan tätningen om ditt fokus är utrustad med taklucka och vattnet kommer från den . En tätning som har poppat upp kan vanligen anbringas på nytt . Vattenläckage är vanligen orsakas av lösa tätningar .
3

Byt tätningarna om de verkar vara skadade . Under årens lopp , kommer tätningar bära naturligt ut och måste bytas ut. Byta ett fönster tätning kräver inga verktyg , sälarna fästa på fönstret med en klämma monterad runt dörren . Dra ut den gamla tätningen av och sy fast den nya för att ersätta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64143.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.