Auto Repair : Felsöka Blinkers

Blinkers hjälpa att meddela andra förare och fotgängare i era avsikter vid bilkörning . Detta inkluderar när du gör filbyten och svarvning . Använda blinkers är inte bara ett rättsligt krav, men också en säkerhetsåtgärd . Din underlåtenhet att använda blinkers eller felaktig funktion av din bil tur signaler kan leda till en olycka . Felsökning problem med blinkers på din bil är ett sätt att lösa reparation frågor . Detta bidrar till att du följer lagen och skydda säkerheten för dig själv och andra . Instruktioner
1

Med bilen i parken , kolla blinkers på förar-och passagerarsidan genom att aktivera dem och visuellt inspektera alla som inte fungerar korrekt .
2

Kontrollera bilens säkringsbox . Leta efter några säkringar som kan brännas ut eller korroderade . Rengör eller byt ut dem . Om en säkring har en glappkontakt , ta bort den och försiktigt böjer kontakterna . Byt ut säkringen för att kontrollera att anslutningen är tät .
3

Inspektera glödlampor blinkers . Se till att de sitter i fixturer och att lampan baser och kontakter fixtur är rena och fria från korrosion . Byt ut glödlampor som ser skadat, utbränd eller har en saknad eller trasig glödtråd . Kontrollera att jordkablar till fixturer inte har några skador .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65423.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.