Varför är min generator blir varm ?

En generator är hjärtat av avgiftssystemet i ett fordon . När batterispänningen dras ned av användning av tillbehör och fordonskomponenter , laddar generatorn det . En generator är utformad för att producera en viss mängd amperetal baserad på typisk användning av fordonet. Battery Failure

En generator kan bli varm eftersom den håller överarbetad . Detta kan orsakas av batteri misslyckande . Om batteriet inte laddas , spänningsregulatorn känner detta och gör att generatorn att arbeta hårdare .
Generator Underlåtenhet

spänningsregulator , eller hjärnan av generatorn , kan också misslyckas . Generatorn då inte vet hur mycket strömstyrka för att producera , så kommer överproducerar eller under produktion . Om det överladdning batteriström kan generatorn och batteriet både bli varm. Generatorn kan också utveckla ett kort i dess ledningar .
Övriga tillbehör

Ytterligare tillbehör kan orsaka generatorn att bli varm också. Varje fordon laddning Systemet är konstruerat för ett visst antal komponenter . Om ytterligare objekt läggs , såsom en hög strömstyrka stereo , kan systemet överbelastas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66830.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.