Vilka är symtomen av en sprucken Motor Head?

En sprucken motor huvud är så allvarligt mekaniskt problem att det allvarligt kan påverka en bils förmåga att korrekt utföra eller ens att köra alls. I själva verket kan det leda till att du huvudvärk i nästan varje aspekt av en motors funktion. Det finns några vanliga symtom på en sprucken motor huvud. Oljeläckage

Många gånger, ett fordon med en sprucken motor huvudet, vilket är den övre delen eller övre änden av ett fordons motorblock, kommer att läcka motorolja ur den spruckna delen av huvudet. En motor huvudet inrymmer ventilstyrning, som badar i motorolja under motordrift. En sprucken motor huvudet, särskilt en med en stor spricka, kan läcka olja.
Låg motorkompressionsbroms

En sprucken motor huvudet tillåter motorns förbränning trycket att fly, och därigenom sänka motorkompressionsbroms och negativt påverka motorns prestanda. En komprimering test utfört på en motor med en sprucken huvudet kommer ofta visar dramatiskt motorkompressionsbroms.
Kylvätskeläckor

Precis som motorolja kan läcka ut ur en sprucken motor huvudet, kan motorns kylvätska läcka ut liksom. Cirkulerande kylvätska, som färdas genom en motor huvudet, kan läcka ut ur en allvarligt skadade huvudet och leda till en överhettning av motorn genom att minska kylvätskenivån av en motor.
Motor Head Smoke

Som ett fordons motor fungerar, är motorns avgaser ständigt antänds och förbränns, en process som producerar avgaser och bitar av rök. Om en krackad cylinderhuvudet är tillräckligt stor eller i rätt läge på huvudet, kan motorns förbränningsgaser och rök filtrera upp i cylinderhuvudet och läcka ut.
Motor Missing

Många gånger kommer ett fordon med en sprucken motor huvud missar eller fungerar oberäkneligt. Detta beror på den utströmmande förbränningsgaserna som kan sippra ut ur en krackad motor huvud, en händelse som kraftigt minskar motoreffekten och stör rätt förbränning av en motors luft /bränsleblandning. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63958.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.