Hur man fixar de rusar tänder på en 1994 Nissan Sentra

Fordon över 15-år-gammal kan ofta visar ett antal elektriska problem. Om streck lamporna på din 1994 Nissan Sentra börjar misslyckas du måste se för att ersätta dem. Körning med brutna streck lamporna är inte bara farligt för dig, men andra förare. Du kan plocka upp reservlampor för din instrumentpanel på din lokala auto butik. Saker du behöver
Skruvmejsel
Ersättningslampor
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på din Nissan och lokalisera batteriet. Koppla både de positiva och negativa terminaler. Använd tång för att försiktigt dra bort dem från deras terminaler.
2

Sitt på förarsätet i fordonet och sänka ratten. Du bör flytta den till sin lägsta möjliga position för att ge dig enkel tillgång till instrumentpanelen.
3

Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller ramen på plats runt instrumentpanelen. Det bör finnas två skruvar för att ta bort.
4

Ta bort de tre skruvarna som fäster instrumentpanelen på instrumentbrädan. Skjut instrumentpanelen sakta ut av instrumentbrädan. Skjut din hand runt baksidan av panelen och ta bort den elektriska kontakten. Om du kämpar för att ta bort det med handen, använd en platt skruvmejsel för att bända loss den. Lyft instrumentpanelen ut och placera den på en plan yta.
5

Lossa de brutna streck lampor och kasta dem i papperskorgen. Skruva i de nya lamporna i en medurs tills du inte längre kan stänga dem ytterligare. Detta kommer att säkerställa att de är ordentligt låsta på plats.
6

Återkoppla instrumentpanelen och infattningen på instrumentbrädan efter borttagningen i omvänd. Fäst batteripolerna under huven och vrid nyckeln till den extra möjlighet att kontrollera att de rusar tänder nu fungera korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66810.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.