The Horn fungerar inte på en Chevy Truck

Om hornet inte kommer att fungera i din Chevrolet lastbil , är det viktigt att du ersätter den med en ny del . Hornen modulen under huven skapar horn sound . Om du köper en ny horn , behöver du inte en mekaniker att installera det om du känner dig bekväm att arbeta under huven på din bil , och det enda verktyg du behöver är en skruvmejsel . Hornet modulen är formad som en skiva och är fäst vid gallret under huven. Saker du behöver
skruvmejsel
Horn
Visa fler instruktioner
1

Anlita huvfäste nära förarsidan fotstödet att poppa huven . Avsluta fordonet och lokalisera spaken under mitten av huven för att höja den. För spaken åt vänster och dra huven upp , stabilisera den med huven stången . Rikta en ficklampa under lastbilens huva att lokalisera hornet modulen . Det kommer att vara på andra sidan av gallret , monteras med skruvar och ansluten till en kabel .
2

når ner i motorrummet för hornet modulen och ta bort alla sina skruvar med en skruvmejsel . Dra ur kabeln från modulen och ta bort den från motorrummet .
3

Montera nya hornet modulen mot gallret och skruva fast med skruvarna från den gamla modulen . Anslut strömkabeln till den nya hornet modulen och stäng huven .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66739.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.