Så identifierar Vad Transmission jag har på en E-250

Ford E-series van har funnits sedan 1961 och var ursprungligen baserad på Ford Falcon plattformen. E-250 är en 3/4-ton van som är mellanregistret van i E-serien, som består av 1/2-ton E-150, 3/4-ton E-250, och 1-tons E-350. Botten av överföringen kan hjälpa dig att identifiera den verkliga överföringen som du har, eftersom Ford stämplar överföringen typ på automatisk växellåda kokkärl. Veta dessa siffror kommer att hjälpa dig att identifiera överföringen, vilket gör det mycket lättare att få delar och utföra underhåll. Ford E-250 sändningar kommer att vara fyra-hastighet eller fyrväxlad med överväxel sändningar. Saker du behöver Billiga 2-ton eller större kapacitet domkraft Sida 2 pallbockar Sida 2 fordonsramper (ersätter jack och står om tillgängligt) katalog Pen Ficklampa Köpa och papper
Aerosol motor avfettningsmedel
Rag
Visa fler instruktioner
1

lyft framsidan av E-250, med hjälp av en 2-tons domkraft eller en med större kapacitet. Placera domkraften under främre ram eller skenor chassi för att stödja van under detta projekt. Körning van på fordonsramper att höja fronten kommer att eliminera behovet av en domkraft och stativ.
2

Skjut din kropp i position under van att fysiskt komma åt botten av transmissionen . Växellådan är monterad på baksidan av motorn, och har en stor klockform fäst till motorn. Detta kallas bell bostäder. Överföringen smalnar längre tillbaka du går tills den ansluter till drivaxeln i den bakre delen av transmissionen. Transmissionen pan är centrerad på bottnen av transmissionen, ungefär en fot bakom balanshjulkåpan. Visuellt inspektera botten av transmissionen pan
3

. Överföringen pan är gjord av stansad stål, och är antingen kommer att vara svart eller silver, beroende på år av E-250. Formen är vanligtvis ca 1 1/2 inches djup och omkring en fot i diameter över botten av pannan. Den mest utmärkande delen av transmissionen pannan är den 3-tums stämplade bokstäver på pannan. Om du inte kan se botten av pannan klart, använd en ficklampa. Om det är för mycket smuts eller grime på botten av transmissionen, spraya kastrullens botten med aerosol motor avfettningsmedel och torka av transmissionen pannan med en trasa.
4

Läs siffrorna på botten av panorera och skriva ner dem för framtida referens. Du kan kontrollera numren på botten av transmissionen pannan med din lokala Ford återförsäljare i syfte att fastställa den exakta typen av överföring i E-250.
5

Höj framsidan av van med jack och ta bort domkraften att sänka van. Om du använt fordonsramper, kan du köra van off av ramperna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66676.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.