2002 Corvette Major Problem Transmission

2002 års Corvette är den främsta sportbil som tillverkas av General Motors och släpptes av Chevrolet. Stora transmission problem har rapporterats av Corvette ägare, och tillverkaren har publicerat 128 teknisk service bulletiner på problem med Corvette. Flera av dessa meddelanden gäller de stora transmission problem som Corvette ägare. Shift Solenoid Fel

En av de viktigaste frågorna som publiceras av tillverkaren avseende större transmission problem på 2002 Corvette är växlingsventil fel. Enligt Edmunds, förlorar Corvette tredje och fjärde växeln under normala körförhållanden, och en bulletin täcker denna överföring problem. Den växlingsventil på Corvette hjälper växla transmissionen i önskad växel. Bulletinen anges att flytta in i tredje växeln och in i fjärde växeln känns som bilen går i friläge, vilket överföringen att sluta arbeta och framåt att gå förlorad. Denna överföring problem tillskrivs växlingsventil eftersom anslutningarna förorenas med vätska, kortsluter anslutningarna samt orsaka solenoidkolven att fastna. Den enda korrigering för detta stora transmission problem i 2002 års Corvette är att ha växlingsventil ersätts.
Transmission Case Knäckt

annat stort transmission problem rapporterade om 2002 Corvette är överföringen fallet blir knäckt och förlora transmissionsolja, skapa interna överföring problem. En av de tekniska tjänster bulletiner publicerats för Corvette täcker växellådan sprickbildning. Ingen specifik anledning ges för växellådshuset sprickbildning, men det beror på mer än en orsak. Överföringen fästen lossnar, vilket överföringen att vibrera och sprickbildning ärendet.

Annat problem hänföras till växellådshuset är att växellådan inte vara värmebehandlas ordentligt under tillverkningsprocessen, vilket gör att ärendet att spricka när den interna värme överföringen börjar stiga. När en spricka uppstår i transmissionen fallet måste hela sändningen som ska ersättas.
Transmissionsbanden Skadade

sändningsband på 2002 Corvette kan vara skadad, vilket gör överföringen att glida när växlarna skiftas. De transmissionsbanden är metall interna komponenter som håller en växel på plats som den andra växeln flyttas. När banden expandera, håller transmissionen inte växeln på plats medan den andra växeln flyttas.

Bulletinen publiceras av tillverkaren diskuterar detta stora transmission problem som dyker upp i första hand när sändningen kugghjulen förskjuts upp under acceleration. Överföring glidning uppstår när operatören försöker växla och Corvette tvekar mellan växlarna, så ryck när växel är ilagd. Överföringen måste ersättas helt när transmissionsbanden upptäcks vara skadad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66449.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.