Truck Clutch Problem

Lastbilen kopplingen kan duka till samma problem som det av något annat fordon . Men på grund av designen , kan en lastbil koppling vara tåligare och håller längre än en manuell växellåda . Kopplingen slira

Som en lastbil koppling börjar slitas ut och misslyckas , kan du känna en viss glidning som den kopplar i och ur . Kopplingen funktionen kan du växla utan att skada motorn . Om kopplingen inte fungerar rätt , kommer den växling vara abrupt eller kommer att dyka mellan växlarna .
Tidigt slitage

Särskilt med manuella växellådor , om du inte är används för att arbeta en manuell skift , kan felaktig körning orsaka för tidig skada . Denna människa effekt blir tydligast i begagnade fordon , vilket kan bära ner snabbt som en följd av detta missbruk .
Clutch Noise

Generellt en fungerande koppling bör inte göra en hel del buller . Om din koppling börjar göra surrande ljud som ändrar volymen när du använder eller engagera den , kan den throwout lagret har börjat misslyckas . Detta lager gör kopplingen att frigöra växel för växling .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67323.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.