Jeep Backfire Problem

En baktändning bil är verkligen pinsamt , men ett större problem är att det också kan vara ett tecken på problem med motorn . Baktändning på en jeep kan orsakas av ett antal fel delar som kan störa motorns timing . Överskott Charge
p Om din Jeep är baktändning , kan det tyda på ett problem med din tändning . Tändningen är ansvarig för att skicka en elektrisk ström till tändstiftet , vilket sedan gör att cylindrarna fungerar . Baktändning kan vara ett resultat av överskjutande avgift vidaresändning till att tändstiftet . Pluggen skapar gnistan med regelbundna och specifika intervaller så att bränsle - luftblandningen i cylindrarna förbränns ordentligt .
Bränsleinsprutning

primära gärningsmannen kan vara din bränslepump . Bränslepumpen flyttar bränslet från bensintanken till din Jeep motor . Detta måste ske på ett specifikt och konsekvent trycknivå . Om en dåligt fungerande pump kan trycket sjunka , kan baktändning inträffar väl . Lösningen är att byta bränslepumpen .
Andra möjligheter

En av de främsta orsakerna till Jeep backfiring är ett igensatt bränslefilter . Se till att din bränslefiltret är rent och byt ut den vid behov . Det är också möjligt att Jeep distributör cap har utsatts för fukt , vilket kan orsaka baktändning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67032.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.