2003 Chevrolet Suburban bränslepump Problem

Chevrolet har utfärdat sju återkallelser på 2003 Suburban SUV, två av dem involverar problem bränslesystem. En av bränslesystemet påminner om Suburban rör en defekt bränslefilter, medan de övriga bränslesystem minns erbjudanden med bränsletanken, ingen av dessa påminner har behandlat bränslepumpen problem ägarna har rapporterat. Bränslepump Fel

bränslepumpen på några 2003 Chevrolet Suburbans - placerad på toppen av gastank - har misslyckats, vilket gör att motorn stannar eller inte startar upp eftersom bränslet inte pumpas in bränsleledningen. Denna bränslepump problem har tillskrivits den i tanken bränslefilter, vilket tillåter skräp att strömma genom filtret och in i bränslepumpen. Den in-tank bränslefiltret är inte som bränslefiltret sitter under huven i motorrummet, i-tank bränslefiltret är inte så bra och kommer att tillåta små skräp att filtrera igenom och in i bränslepumpen orsakar bränslepumpen inte fungerar genom att pumpen överhettas och bränna upp det.
bränslepump Läckande

2003 Chevrolet Suburban ägare har rapporterat problem med bränslepumpen packningar läcker, liknande det läcker från tätar runt bränslefiltret under huven. Denna packning felet har orsakat Suburban att dö under operationen, samt missa under uppstart. Läckan förhindrar tillräckligt med bränsle från att komma in i bränsleledningen, orsakar luft att utvecklas i linje. Denna bränslepump packning måste bytas för att förhindra att det läcker ut i framtiden. Den läckande packning kan också orsaka bränslepumpen att arbeta hårdare för att pumpa tillräckligt med bränsle i linje, vilket orsakar för tidigt bortfall av bränslepumpen.
O-ringstätning Läckande

O-ringen sitter på bränslefiltret bostäder har återkallats för 2003 Chevrolet Suburban eftersom det inte finns sittplatser korrekt när de installeras. Höljehopsättningen börjar läcka när O-ringen inte sitter ordentligt, vilket gör att bränslepumpen att driva bränsle genom gasledningen och läcka ut på avgassystemet eller motorns montering, vilket skapar en brandrisk. Om O-ringen inte ersätts, kan det leda till att bränslepumpen inte fungerar och Suburban att inte starta eller stanna under drift av fordonet. Suburban ägare kan ta SUV till en återförsäljare för byte av bränslefilter och O-ringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65655.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.