Hur man berättar när du behöver en ny Motor Starter

Flera frågor kan orsaka en motor inte "vända", eller starta. Normalt är den resultatet av antingen en defekt batteri eller en felaktig starter. Diagnostisera den skyldige kan vara lite svårt, eftersom symtomen är mycket lika. Tyvärr, diagnostisera en felaktig motor starter innebär att du kommer att behöva krypa under bilen för att ansluta batterikablarna till startmotorn. Detta är verkligen en av de enklaste sättet att avgöra om startern är felaktig eller inte. Saker du behöver
Skiftnyckel
startkablar
Visa fler instruktioner
1

försök starta motorn. Om fordonet gör flera högt klickande ljud, men misslyckas med att vända på solenoiden i startmotorn, betyder det att motorn inte är engagerande svänghjulet, så att motorn inte veva över. Detta är det första tecknet på en defekt startmotor eller ett defekt batteri.
2

Vrid strålkastarna på och försöker starta motorn på natten. Om strålkastaren är alltför svagt medan du försöker starta motorn, är frågan troligen med batteriet.
3

Anslut din bil till en känd arbetar fordonet via en uppsättning batteri jumper kablar. De röda ändarna av kabeln ansluter till de positiva batteripolerna och de svarta ändarna av kabeln ansluta till batteriet jordterminalen. Försök att starta fordonet. Om fordonet startar, är frågan med batteriet och inte startmotorn.
4

Placera framför fordonet på pallbockar, så att du kan få under den. Leta reda på startmotorn. Det brukar finnas på förarsidan av motorn. Startmotorn är rörformig i form och mäter omkring åtta till tio inches i längd. Den har två stora ledare anslutna till det: En är röd och en är svart. Placera den röda startkabeln på den röda tråd kontakten och sedan placera den svarta startkabeln på en metalldel på chassit. Anslut den andra änden av bygeln kabeln till en fungerande bilbatteriet. Försök att starta motorn. Om det börjar, batteriet eller batteriet kablar till startmotorn är defekta. Om bilen inte startar, är startmotorn defekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65200.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.