Envoy Headlight Socket Problem

General Motors Corporation (GMC) sändebud har teknisk service bulletiner (TSB), påminner och klagomål om problemen strålkastare socket. Den strålkastare uttaget orsakar lökarna att blåsa ut, bränna ledningar eller ens smälta polerna, enligt många bil översyn och webbplatser rapport. Baklyktor är också att ha liknande problem som strålkastaren uttag. Headlight Socket Defect

2003 GMC Envoy har en återkallelse från tillverkaren på grund av en strålkastare socket defekt. Uttaget tillverkades i en vinkel deformerar formen på sockeln. Denna defekt orsakar vinkeln på glödlampa att peka bort från framsidan av sändebud, minskar belysningen av strålkastaren. Strålkastarna är svagare än de tillämpliga krävs säkerhetsnormer. Felet kan också orsaka lökarna att blåsa ut i förtid. Den sändebud måste tas till en återförsäljare för att ha nya strålkastare sockets installeras på framsidan av GMC.
Headlight Socket Terminaler Smältande

TSB publiceras av tillverkaren om strålkastare socket terminaler smälter på GMC Envoy. Enligt Edmunds.com, de varsellyktor (DRL) använda halvljus inställningen på sändebud som körs vid en låg spänning. Trådarna löper in anslutningarna på baksidan av strålkastaren uttag smälter och bränner eftersom spänningen är igång högre än specifikationerna, vilket trådarna för att få varmt och bränna. Den enda korrigering för detta strålkastare socket problem på sändebud är att ha kabelnätet kör till strålkastaren uttag bytas ut.
Headlight hylskontakter Bränn

Den sändebud rapporteras ha problem med de lätta kontroller, som kan köra och halvljus samtidigt. När strålkastarna är påslagna, dimmern, halvljus och höga inställningar balk ingrepp, vilket gör att strålkastaren uttaget överhettas och smälta kontakter. Dessa kontakter kan också smälta till bulben, vilket gör att lampan för att blåsa ut. Den Envoy ägare kan ta bort lampan och visuellt inspektera strålkastare uttaget för att se om kontaktpunkterna ser brända. Om uttag ser brända bör strömbrytaren inne i hytten av sändebud inspekteras för att avgöra om det vänder alla inställningar på samtidigt. Manöverkontakt bytas ut om detta är orsaken till strålkastare socket problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66376.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.