Hur vill kolla en motor Misständning

När bilen går ojämnt, är det oftast något enkelt. Du kan kontrollera de mest uppenbara saker utan att ta bilen till en mekaniker. När din motor misständningar, men det behöver inte vara ett mysterium. Du kan kolla upp det själv utan ett verktyg bröstet fullt av verktyg. När du hittar problemet, kan du fixa förmodligen det själv. Saker du behöver
tändstiftshylsa och ratchet
Nytt tändstift
Ny tändkabel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och starta bilen. Lyssna på motorn i några minuter för att skapa en sund i mönstret av misständning.
2

Dra gummihättan utanför tillbaka tändstiftet. Lyssna på motorn. Om misständningar är märkbart sämre, eller att motorn dör, sätt tillbaka locket på tändstiftet.
3

Dra bort locket från nästa plugin i sekvens, lyssna och sedan lägga locket rygg på pluggen. Gör alla kablar i sekvens. När du kommer till den cylinder som saknas, blir det ingen förändring i motorljudet. Dra bort det och sätter tillbaka den flera gånger för att se till att du har rätt cylinder. Låt den ligga löst och stäng av motorn.
4

Ta bort tändstiftet med ett tändstift hylsa och spärrskaft. Byt ut tändstiftet med en ny. Sätt tillbaka gnistan tändkabeln och starta motorn. Om motorn fortsätter att vara ur funktion, stänga av motorn. Dra tändkabeln av motorn och släng den. Byt tändkabeln med en ny.
5

Starta motorn. Om motorn fortsätter att vara ur funktion, ligger problemet förmodligen med bränsletillförsel systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66483.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.