Varför är mina tänder Dimming på min bil?

Det finns flera vanliga orsaker till att lamporna på din bil eller lastbil kanske letar dim. Dessutom finns det olika nivåer och beskrivningar av svag belysning. Belysning kan ha vuxit svagt över tiden eller kan aktivt dim som fordonet körs. Belysning kan också växa dim på grund av ett elfel. Gamla Strålkastare

Moderna strålkastarna är hållbar plast, med en löstagbar glödlampa elementet inuti. Strålkastaren kapsel som rymmer ljuset, med tiden, kan bli repig och matt. Naturliga element såsom regn och sol, samt konstgjorda element såsom rök och väg skräp, är alla bidragande faktorer. Den bestående effekt över tiden är en ständigt ökande nedtoning av strålkastarna förmåga att tränga in i mörkret.
Gamla Lampor

modern strålkastare lökar ålder, växer de mer dunkla . Äldre motiv som används för att bränna ut snabbare, men fortfarande vid full ljusstyrka genom hela deras livscykel. Nyare, mer effektiv teknik i strålkastarna möjliggör en längre livslängd, men resultatet är en långsam nedgång i prestanda över tiden. Färska, fräscha glödlampor kommer alltid att vara ljusare. Addera ditt aktiva elektriska Draw
p Om dina strålkastare är i skick, kan du ha drabbats av en aktiv dragningen som är orsakar en nedtoning av dina strålkastare. Det kan finnas en dold elektrisk kortslutning eller rita någonstans i fordonet. Det kan vara en dålig jord, eller en dålig tillbehör såsom en luftkonditionering kompressor eller fläkt.
Big Stereo

Många bilar och lastbilar i dag har mycket hög effekt ljud enheter, ljudförstärkare och stora aktiva högtalare. Om dessa komponenter är för mycket för det elektriska systemet att hantera, kommer ljusreglering strålkastare vara en av de första uppenbara tecken.
Laddning Systemproblem
p Om inga andra frågor passar ditt problem, är det mycket troligt att problemet ligger i din avgiftssystemet. Om antingen batteriet eller generatorn inte fungerar upp till sitt utformad nivån på produktionen, kommer dämpa belysningen vara en tydlig indikation. En indikation på en dålig serpentin bälte eller generatorrem är lampor som verkar puls eller strobe i tid med varvtal hos motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65043.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.