Hur felsöker jag en Cabriolet BMW Hood?

Felsökning en huv på en BMW cabriolet är inte annorlunda än felsökning huven på en icke-konvertibel. Endast stammen och A-stolpen är olika på en cabriolet. Det enklaste sättet att felsöka en BMW huva är att öppna det och göra en visuell inspektion. Gungan armar som roterar huven är enkla mekaniska delar, och eventuella skador kommer att vara uppenbara. Huven kommer också att vara dåligt med de främre karossdelar om någon av svängarmama är skadade eller om huvfäste inte är engagerande ordentligt. Instruktioner
1

Hit Buttom Huvlås, denna är i allmänhet placerad till vänster om ratten på instrumentpanelen, men kan vara i en annan plats beroende på modell av BMW och årsmodell. Om huvfäste är engagerande korrekt hörs en clunk och en pop som spärren frigör huven: s U-fästpunkt. Om huven inte dyker upp så kan det finnas ett problem med antingen ledningar eller spärren.
2

Använd en skruvmejsel för att manuellt släppa huvfäste om den är trasig. Låsmekanismen är beläget i centrum framför hoodline. Använd en prybar att försiktigt stötta huven fram tills spärren inte kommer att vika längre, men inte tvinga något. Använd sedan en skruvmejsel för att skjuta spärren klo ur U-fäste. Om svängarmama bryts du kan behöva använda betydande kraft för att höja huven upp Addera 3

Prop huven upp med huven prop,. Om den saknas sedan använda en träpinne . Undersök svängarmama placerade vid bakre hörn huven för skada eller distorsion. Om man jämför armarna till varandra, bör de vara perfekta spegelbilder av varandra. Om de är i linje då så blir huvens luckor mellan huven panelen och de främre panelerna kroppen.
4

Stäng huven. Vikten av huven bör stänga och engagera huvfäste av sig själv. Om det inte då du kommer att behöva sänka huven för hand, men gör det försiktigt, eftersom vikten är nog att bryta fingrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66414.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.