Hur man kan stoppa den Squeal på pumpar Servostyrning

Det finns flera olika typer av ljud du kan höra kommer från bilens servostyrning systemet. En låggradig gnälla när du slår är själva pumpen. Det kan behöva vätska tillsätts, eller det kan helt enkelt vara slitna och komma nära den tidpunkt när det ska bytas. Om du hör skrikigt ljud, å andra sidan, är chansen att det inte är servopumpen själv göra ljud. Bilens servostyrning systemet är anslutet till en serpentin bälte som genererar ström till pumpen. De skrikigt ljud du hör är mer än sannolikt orsakas av en lös eller sliten Serpentine belt. Instruktioner
1

Öppna din huva och hitta din servopumpen. Kontrollera sin vätska och tillsätt mer om det behövs.
2

Undersök bältet som är ansluten till servostyrning. Det skulle tyckas vara i gott skick och sitta fint och tätt på remskivorna. Om remmen verkar knäckt, glaserade, sönderrivet, lös eller sliten på något sätt, måste du få den utbytt av din mekaniker.
3

Undersök remskivorna och bältessträckare som är håller remmen som driver servostyrningen. Om en remskiva är vingligt eller bältessträckare inte håller bältet tätt, kommer remmen gnisslar. Om du märker en lös remskiva eller bältessträckare, bör du ha din mekaniker ersätta den och bältet. När ett band börjar skrikande, kan det utvecklas en glasyr, och kommer troligen att fortsätta skrikande även efter det problem som orsakade den ursprungliga skrikande korrigeras.
4

Har din mekaniker kontrollera din servopumpen grundligt för någon andra frågor om du inte kan hitta ett problem i remmar och remskivor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66400.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.