Felsökning av en Slipping Transmission

När transmission problem yta i din bil, bör du använda ett par vanliga felsökning tekniker. Fånga dessa problem tidigt kan förhindra dyrare frågor från att utvecklas senare. Bekanta dig med symtom på överföring problem, och du kommer att kunna fånga dem om de skulle uppstå igen i framtiden. Instruktioner
1

Titta efter läckor på marken precis under motorn. Transmissionsolja är rödaktig, så det är lätt att skilja den från ett oljeläckage. Men styrservoolja ca likna transmissionsolja. En transmissionsolja läcka kan innebära en felaktig pan packning eller påfyllningsrör, så försök att leta efter källan till läckan.
2

Inspektera påfyllningsröret och kolla om det finns vätska läcker ut ur det. Ibland kan detta vara resultatet av överfyllning, eller det kan vara en defekt paus vent eller ett igensatt filter.
3

Lukta transmissionsolja. Om den har en bränd lukt, kan det betyda att överföringen är överhettad eller om vätskan är för låg. Ibland bränd lukt kan vara resultatet av en tung last eller en trasig oljepump.
4

Lyssna efter ett högfrekvent vinande eller surrande ljud medan du kör. Detta kan vara ett tecken på en igensatt transmissionsfilter eller låg vätska.
5

Meddelande om växlingen har varit mindre än smidig. Detta kan vara tecken på låg transmissionsolja, igensatta filter eller annan överföring problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66401.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.