Problem i 1997 Ford Explorers

Början i 1990, började Ford Motor Company producerar Explorer, en medelstor sport utility vehicle. The Explorer byggdes ursprungligen som en ersättare till Ford Bronco II och hjälpte som en av de mest populära typer av fordon på väg definiera SUV. Den 1997 Ford Explorer har emellertid förknippats med flera problem och frågeställningar. Motorproblem
p Det har varit många problem rapporterats med motorn i 1997 Explorer. Motorn kan veva, men startar inte. Det har också förekommit rapporter om att kedjespännaren kan misslyckas och att vevaxeln kan brytas av. Vissa ägare har upplevt cylindrar som inte eld, liksom blinkande lampor motor och underlåtenhet av den bakre kassetten.
Problem Transmission

ägare har rapporterat att Explorer inte växla i backen eller enhet, eller att överföringen fallet kopplingen börjar snurra. Andra frågor är konstiga ljud och halka momentomvandlare. En annan viktig fråga med denna modell förhåller sig till sin fyra-wheel-drive system. Förlust av fyra-wheel-drive kapacitet har rapporterats av vissa förare.
P Det finns andra kända problem med 1997 Ford Explorer
andra problem. Dessa problem är mindre vanliga, och reparationskostnader är relativt låga. Det har varit problem med fjädring och styrning, samt bromsar. Dessutom kan fel hos värmaren fallet och blend dörr orsaka uppvärmning och luftkonditionering inte fungerar. Dessutom har det rapporterats problem med starter misslyckas och batteriladdning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65651.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.