Min 2005 Ford F-150 startar inte

Fords F-150 produktion historia går tillbaka till 1948 års modell och fortsätter till den närvarande dagen. Den 2005 modell F-150 har en fem växlad manuell eller automatisk växellåda och antingen en Essex V6 eller en Triton V8-motor, beroende på den inköpta specifikt paket. Både Essex och Triton motorer kan inte starta på grund av tändning eller bränsle leverans frågor, som ska inspekteras innan forska andra potentiella orsaker. Saker du behöver
2005 Ford F-150 Repair Guide
startkablar
Spark testare
Visa fler instruktioner
F-150 Har Crank inte
1

Jump starta F-150. Detta kan kräva användning av tunga kablar duty jumper och troligen kommer att kräva ett fordon med motsvarande batteri till F-150.
2

Kör F-150 motor i flera minuter. Stäng av trucken, ta bort startkablar, och försök starta trucken igen. Byt ut batteriet om trucken fortfarande inte startar.
3

Har en mekaniker inspektera tändningslåset, förrätt, och andra tändning systemkomponenter om starthjälp trucken inte startar motorn . Addera Om F-150 Vevar
4

sätta gasen i F-150 bränsletank. Trucken kan vara på tomt och problemet kunde ligga med en felaktig bränslemätare.
5

Skaffa en gnista testare och testa varje tändstift. Om luft /bränsleblandningen inte kan antändas på grund av en dålig tändstift, kommer motorn vev utan att starta.
6

Ta bort locket kamremmen och inspektera kamremmen. Om bältet har glidit ur position eller brast helt och hållet, måste den bytas ut av en kvalificerad mekaniker som processen är ganska involverad.
7

Vrid nyckeln på och lyssna efter bränslepumpen att trycksätta bränsleinsprutningssystemet. Om du inte kan höra det här, har en mekaniker inspektera bränslepumpen och byt ut den vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65767.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.